Társastánc magánórákat vennél Székesfehérváron? Esküvői nyitótáncra vagy szalagavatóra készülsz? Hívj bátran: +36/30 613-94-55

Társastánc magánórák Székesfehérvár

Társastánc magánórák

12 éves versenytáncos karrierem során megszerzett tudásommal, szeretnék segíteni abban, hogy legjobbat hozd ki magadból. Személyre szabott, a tudásszintednek megfelelően felépített óráimon az általad választott standard és latin-amerikai táncokkal ismerkedhetsz meg.

A standard táncok közé tartozik az angolkeringő, a tangó, a bécsi keringő, a slowfox és a quickstep. A latin-amerikai táncok pedig a samba, a cha-cha-cha, a rumba, a paso doble és a jive. 

Ez a tánctanulási forma a leghatékonyabb. Egyetlen óra alatt sokkal több információt lehet elsajátítani, mint a csoportos órákon, mert az átadott tudás mennyisége mindig a te tanulási tempódtól függ.

Szívesen foglalkozom korosztálytól függetlenül mindenkivel. Kezdőknek segítek abban is, hogy bulikban vagy bálokon használható általános tánctudást sajátítsanak el.

Várom jelentkezésedet akkor is ha tanfolyamra való beiratkozás előtt szeretnél alaplépéseket tanulni, hasznos információkat kapni, hogy magabiztosabbnak érezhesd magad.

Fontos, hogy mindig legyen egy közösen kitűzött cél. Cél lehet például táncok gyakorlása egy nagyobb eseményre, bulira, versenyzővé válás, formában tartás, de sok más célt is találhatunk.


Érdekel a társastánc magánóra?
Keress fel bátran!


Telefonszám: 30/613-9455

E-mail: info@tancoktatas-szekesfehervar.hu